Σημείωση: Μέσω του κουμπιού “Ζητήστε προσφορά” μπορείτε  να μάθετε την τιμή που σας προσφέρουμε ανάλογα την ποσότητα που ζητάτε(όσο μεγαλώνει η ποσότητα μειώνεται η τιμή) και εφόσον συμφωνείτε να μας φέρετε τα σχέδια στα καταστήματα μας ή άμα η ποσότητα σχεδίων είναι μεγάλη μπορούμε να έρθουμε να τα παραλάβουμε , να τα σκανάρουμε και να σας τα επιστρέψουμε.

Σκανάρισμα έγχρωμων σχεδίων 

Διαθέτουμε πολλαπλά μηχανήματα που παρέχουν μεγάλη ευκρίνεια στο σκανάρισμα των σχεδίων σας καθώς και στην εκτύπωση αυτών. Έτσι, μπορούμε να εξυπηρετούμε όλο το εύρος πελατών από φοιτητές μέχρι μεγάλες τεχνικές εταιρείες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Γρήγορη εκτύπωση σχεδίων με μηχανήματα υψηλής ποιότητας τα οποία παρέχουν ευκρίνεια και ποιότητα στα σχέδια σας.  

Σκανάρισμα σχεδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορείτε να σκανάρετε τα σχέδια σας στο κεντρικό μας κατάστημα στην Αριστείδου 9, Αθήνα δίπλα από την ΔΕΗ το οποίο απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από το Μετρό της Πανεπιστημίου και 6 λεπτά από τον σταθμό Ομόνοιας . 

Σκανάρισμα σχεδίων στο Μαρούσι.

Μπορείτε να σκανάρετε τα σχέδια σας στο υποκατάστημα Αμαρουσίου όπου βρίσκεται στην Ελεύθερων Πολιορκημένων 2, Μαρούσι το οποίο απέχει 7 λεπτά με τα πόδια από το Μετρό Κηφισίας και βρίσκεται πίσω από το Ιατρικό κέντρο Αθηνών.

Σκανάρισμα σχεδίων στους Αμπελόκηπους.

Μπορείτε να σκανάρετε τα σχέδια σας στο υποκατάστημα Αμπελοκήπων όπου βρίσκεται στην Κηφισίας 125-127 , Αμπελόκηποι το οποίο απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το Μετρό Πανόρμου.