Σύρε την εικόνα για να προσαρμοστεί στην επιφάνεια εκτύπωσης.

Ποιότητα εκτύπωσης : Υψηλή

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΙΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

3 squares - 66.04cmx66.04cm(1), 30.48cmx30.48cm(2)Επιλογή σύνθεσης
Original
Black & white
Sepia
Folded
Mirrored
Black
White
Απλό 2 cm
Box 3 cm
σύνολο : € 52.25
Παρακαλώ εισάγετε Τ.Κ.
Εκτιμώμενο Σύνολο : € 52.25

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες στο 2103217475 ή στο info@striligas.gr

Γιατί να χεις μόνο ένα καμβά στον τοίχο όταν έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου κολαζ καμβάδων;  Σου δίνουμε την δυνατότητα επιλογής πολλαπλών καμβάδων για να μπορείς να φτιάξεις το κολάζ θέματος που θες , επετειακό , γενεθλίων, οικογενειακά πορτραίτα και στιγμές μοναδικές που θες να διακοσμούν τον χώρο σου. Κάνε δώρο ένα κολλάζ στιγμών στους κοντινούς σου ανθρώπους με μοναδικούς καμβάδες.

Επέλεξε είτε δικιές σου στιγμές ή κάποια από τις εικόνες μας. Μπορείς να ανεβάσεις πολλαπλές εικόνες, και να εναλλάσεις εύκολα την θέση τους με drag και drop.

 

- Η ποιότητα εκτύπωσης Pigment (εκτύπωση πολύ υψηλής ανάλυσης 2440 dpi): Διάρκεια εσωτερικού χώρου αντοχή 40 χρόνια. Δεν είναι ανθεκτικό στο νερό. Το χρησιμοποιούμε κυρίως σε μικρές διαστάσεις οταν θέλουμε να αναδείξουμε περισσότερες λεπτομέρειες της φωτογραφίας. Χρησιμοποιείται αυτός ο τρόπος εκτύπωσης και για μουσειά οπου μέσα απο ειδική κατηγορία υλικών μπορούν οι εκτυπώσεις να φτάσουν έως και 100 χρόνια.

- Η ποιότητα εκτύπωσης UV (εκτύπωση υψηλής ανάλυσης 1440 dpi): Διάρκεια 100 χρόνων. Πλεονεκτήματα: η διάσταση μέχρι 2,00 μέτρα ρολλού, η εξαιρετικη αντοχή του και η καλύτερη ανάλυση στην αγορά για την συγκεκριμένη κατηγορία εκτύπωσης. Χρησιμοποιείται από καλλιτέχνες τυπώνοντας σε μη επιστρωμένα υλικά επιτυγχάνοντας μοναδικές δημιουργίες. Ο canvas UV είναι 100% βαμβακερός 320 γραμμάρια. προτιμάτΑΙ απο καλλιτέχνες λόγω αντοχής και λόγω έντονων χρωμάτων που παρέχουν τα μελάνια UV