Ανέβασε 'jpeg','jpg','png','pdf','svg' αρχείο μόνο. Το όριο ανεβάσματος είναι τα 50 MB

Ποιότητα εκτύπωσης : Υψηλή

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΙΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

2 Panel Displays - 30.48cmx30.48cm(2)Επιλογή σύνθεσης
Original
Black & white
Sepia
Folded
Mirrored
Black
White
Απλό 2 cm
Box 3 cm
σύνολο : € 21.13
Παρακαλώ εισάγετε Τ.Κ.
Εκτιμώμενο Σύνολο : € 21.13

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες στο 2103217475 ή στο info@striligas.gr

Προσάρμοσε μία φωτογραφία σου σε πολλαπλούς καμβάδες και αύξησε το βάθος της φωτογραφίας σου , κάνοντας την μια υπέροχη προσθήκη στον χώρο σου. Ακόμα , είναι πολύ καλή λύση για μια πανοραμική θέα. – Κάντε τρίπτυχες συνθέσεις ή και παραπάνω για το δωμάτιο σου , ή ακόμα δώρο σε κάποιον αγαπημένο σου με τις αναμνήσεις σας.

Σας προσφέρουμε ένα εύρος έτοιμων wallpapers που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να δώσεις στον τοίχο σου μια ξεχωριστή αίσθηση. Σας παρέχουμε ποιοτικούς καμβάδες έχοντας στην ευχέρεια μας 40 χρόνια εμπειρίας και μηχανήματα που τυπώνουν με ποιοτικά μελάνια. 

 

- Ποιότητα PIGMENT(πολύ υψηλή ανάλυση 2440 dpi ): Διάρκεια εσωτερικού χώρου αντοχή 40 χρόνια, δεν είναι ανθεκτικό στο νερό. Τη χρησιμοποιούμε κυρίως σε μικρές διαστάσεις οταν θέλουμε να αναδείξουμε περισσότερες λεπτομέρειες της φωτογραφίας. Χρησιμοποιείται αυτός ο τρόπος εκτύπωσης και για μουσειά οπου μέσα απο ειδική κατηγορία υλικών μπορούν οι εκτυπώσεις να φτάσουν και 100 χρόνια.

-Ποιότητα UV(υψηλή ανάλυση 1440 dpi ): Διάρκεια 100 χρόνια. Πλεονεκτήματα: διάσταση μέχρι 2,00 μέτρα ρολλού, η εξαιρετική αντοχή του και η καλύτερη ανάλυση στην αγορά για την συγκεκριμένη κατηγορία εκτύπωσης χρησιμοποιείται απο καλλιτέχνες τυπώνοντας σε μη επιστρωμένα υλικά επιτυγχάνοντας μοναδικές δημιουργίες. Ο καμβάς UV είναι 100% βαμβακερός 320 γραμμάρια. προτιμάται από καλλιτέχνες λόγω αντοχής και λόγω έντονων χρωμάτων που παρέχουν τα μελάνια UV.