Σημείωση: Μέσω του κουμπιού “Ζητήστε προσφορά” μπορείτε  να μάθετε την τιμή που σας προσφέρουμε ανάλογα την ποσότητα που ζητάτε(όσο μεγαλώνει η ποσότητα μειώνεται η τιμή).

Φωτοτυπίες Α4-Α3 

Στείλτε μας email στο 101@striligas.gr .

Διαθέτουμε πολλαπλά μηχανήματα εκτύπωσης που παρέχουν μεγάλη ευκρίνεια στην εκτύπωση και στην αίσθηση των χρωμάτων. Έτσι, μπορούμε να εξυπηρετούμε όλο το εύρος πελατών από φοιτητές μέχρι μεγάλες εταιρείες.

Γρήγορη εκτύπωση φωτοτυπίων με μηχανήματα υψηλής ποιότητας τα οποία παρέχουν ευκρίνεια και ποιότητα στις φωτοτυπίες σας.  

Φωτοτυπίες στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορείτε να βγάλετε φωτοτυπίες οικονομικά και γρήγορα στο κεντρικό μας κατάστημα στην Αριστείδου 9, Αθήνα δίπλα από την ΔΕΗ το οποίο απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από το Μετρό της Πανεπιστημίου και 6 λεπτά από τον σταθμό Ομόνοιας . 

Φωτοτυπίες στο Μαρούσι.

Μπορείτε να βγάλετε φωτοτυπίες οικονόμικα και γρήγορα στο υποκατάστημα Αμαρουσίου όπου βρίσκεται στην Ελεύθερων Πολιορκημένων 2, Μαρούσι το οποίο απέχει 7 λεπτά με τα πόδια από το Μετρό Κηφισίας και βρίσκεται πίσω από το Ιατρικό κέντρο Αθηνών.

Φωτοτυπίες στους Αμπελόκηπους.

Μπορείτε να βγάλετε φωτοτυπίες οικονομικά και γρήγορα στο υποκατάστημα Αμπελοκήπων όπου βρίσκεται στην Κηφισίας 125-127 , Αμπελόκηποι το οποίο απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το Μετρό Πανόρμου.