Γιατί να σπαταλάτε χρόνο εκτυπώνοντας σπίτι σας ενώ η πλατφόρμα μας μπορεί να γίνει το δεξί σας χέρι . Οι ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ Ψηφιακές Εκτυπώσεις με την λύση αυτή απαντάνε σε όλες τις εκτυπωτικές σας ανάγκες. 

- Μεγάλο εύρος δημοφιλών προϊόντων όπως επαγγελματικές κάρτες , προσκλητήρια , σχέδια , μεγάλου μήκους εκτυπώσεις και άλλα πολλά . 

- Χιλιάδες προ-φορτωμένα σχέδια έτσι ώστε να μην μπαίνετε στον κόπο να σχεδιάστε κάτι. Ακόμα , οι επαγγελματίες μας μπορούν να σχεδιάσουν κάτι για σας εφόσοσν το ζητήσετε.

- Απολαύστε την ελευθερία της σχεδίασης και της επεξεργασίας.

-Δώστε στην εκτύπωσή σας την ποιότητα που σας αξίζει.

Οι ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ Ψηφιακές Εκτυπώσεις σας βοηθούν να εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα της Ψηφιακής Εκτύπωσης . Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ Ψηφιακές Εκτυπώσεις υπηρεσίες - καλλιτέχνες, σχεδιαστές , μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ή ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για μια ποιοτική και συνάμα ευχάριστη εκτυπωτική εμπειρία.

Ο Ελευθέριος Στριλιγκάς γεννήθηκε στα Λειβάδια Μυλοποτάμου Ρεθύμνης Κρήτης, τελείωσε το Λύκειο στο Πέραμα Ρεθύμνου Κρήτης και είναι απόφοιτος της Βιομηχανικής στην Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως λογιστής σε μεγάλες εταιρείες και τον Οκτώβριο του 1981 άνοιξε το πρώτο φωτοτυπείο στην οδό Αριστείδου 9.

Το φωτοτυπείο με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκε ακολουθώντας την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας δημιουργώντας τα τμήματα των σχεδίων, εγχρώμων, plotter, του φωτογραφικό εργαστηρίου και των wide format εκτυπώσεων.

Δομή Εταιρίας

Στριλιγκάς Ελευθέριος (Βιομηχανική)

Κεντρικό κατάστημα

  • Υπεύθυνη βιβλιοδεσίας & τμήματος σχεδίου (Στριλιγκά Μαρία).
  • Υπεύθυνη εκτυπώσεων μικρού μεγέθους (Στριλιγκά Κατερίνα Computer Graphics DTP AKTO).
  • Υπεύθυνος εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους indoor - outdoor (Στριλιγκάς Ορέστης Computer Graphics DTP AKTO).

Υποκαταστήματα:

  • Υπεύθυνος Καταστήματος Αμαρουσίου (Στριλιγκάς Γιώργος Η/Υ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ).
  • Υπεύθυνος Καταστήματος Αμπελοκήπων (Γιαννάς Ανδρέας).

Συνολικά στην εταιρεία Στριλιγκάς Ψηφιακές Εκτυπώσεις εργάζονται 40 άτομα.